Velkommen til fotball sesongen 2021

Langangen I.L fotballgruppe vil med dette ønske alle velkommen til en ny fotballsesong på Myrhaug stadion. LIL fotballgruppe har i 2021 sesongen 3 lag som skal spille sine hjemmekamper på Myrhaug stadion.

  • Gutter 11
  • Gutter 14
  • A-lag Senior

 


Rammen rundt kamper og treningsøkter på Myrhaug er av stor betydning for om fotballspillerne på alle nivåer. Noe av det som skaper den gode rammen er publikummet som møter opp på Myrhaug stadion. Ta med campingstolen og bli med som publikum for å heie fram de blå både i trening og kamp.
Uansett alder er skal man få følelsen av stolthet når man entrer grassmatta på Myrhaug stadion i våre blå drakter og LIL logoen på brystet..
Fotballgruppa håper derfor at flest mulig i bygda inviterer med seg familie og venner og tar turen til Myrhaug stadion for å heie fram, og skape den gode rammen rundt aktivitetene på Myrhaug Stadion.

 Program for sesongen 2021 kan du lese her pdfLIL_program_2021.pdf

 

grasrotandelen2

Våre sponsorer

Aktivitetskalender

Ingen hendelser

Langangen Idrettslag

Langangen Idrettslag (stiftet 15. februar 1931) er et idrettslag i tettstedet Langangen like utenfor Porsgrunn. Klubben har gjennom historien hatt forskjellige tilbud som terrengløp, friidrett, skøyter, skyting, langrenn, håndball og fotball. Langangen spiller sine hjemmekamper på Myrhaug Stadion.

Kontaktinformasjon

Postadresse:
Gråtenveien 34c, c/o
Bjarte Hollekve
3732 Skien
Besøksadresse:
Lysåsvegen 1
3947 Langangen