Vi ønsker velkommen til nye spillere!

1-3 klasse jenter og gutter trener i gymsalen på mandager fra kl 17.30 til 18.30.

Trenere er Tonje Elise Bastesen og Martine Jønholt.

J10 som består av jenter født 2006, 2007 og 2008 trener i Eidangerhallen på mandager. Fra kl 15.30 til 17.00. Felles kjøring fra butikken i LAngangen. Disse jentene trener også på torsdager fra kl 18.30 til 20.00, gymsalen i Langangen. Trener er Gunhild Moholt

 

J14 samarbeider i år med Pors og trener hver mandag i Heistadhallen fra kl 19 til 20.30. Felles kjøring fra butikken i Langangen. På torsdager trener disse jentene i Eidangerhallen fra kl 15.30 til 17.00. Her er det også tilbud om leksehjelp og mat før trening:) Trener er Gina Omslandseter

Vi ønsker oss et håndballtilbud hvor barna trives og utvikles, både personlig og sammen som et lag. 

Vi liker at Håndballforbundets gode holdninger skinner gjennom; her snakkes det om:
 
-BEGEISTRING
-INNSATSVILJE
-RESPEKT
-FAIR PLAY

For at vi skal lykkes med å skape et godt tilbud til barna er vi avhengig av engasjement fra dere foreldre. Det vil bli noe dugnadsarbeid, det må til for å holde liv i håndballmiljøet. Det ligger også en treningsavgift pr barn, den er på kr 300-500(etter alder),- og dere foreldre vil ha en foreldrekontakt itillegg til trener/leder.

Vi stiller med lag på div cup`er  denne sesongen. Barna  og ungdommene spiller mot andre lag og her får de virkelig testet ferdighetene sine på banen og det å være del av et lag. Av erfaring syntes alle dette er veldig moro, store som små! Stort oppmøte og å  stille med en god heiagjeng på disse arrangementene viser alltid stor glede for sporten og vi håper at sesongen 2017/2018 blir like inspirerende!

 

grasrotandelen2

Våre sponsorer

Aktivitetskalender

Ingen hendelser

Langangen Idrettslag

Langangen Idrettslag (stiftet 15. februar 1931) er et idrettslag i tettstedet Langangen like utenfor Porsgrunn. Klubben har gjennom historien hatt forskjellige tilbud som terrengløp, friidrett, skøyter, skyting, langrenn, håndball og fotball. Langangen spiller sine hjemmekamper på Myrhaug Stadion.

Kontaktinformasjon

Postadresse:
Gråtenveien 34c, c/o
Bjarte Hollekve
3732 Skien
Besøksadresse:
Lysåsvegen 1
3947 Langangen