På bakgrunn av at det ikke var kandidater som stilte til valgkomiteen på årsmøte kalles det inn til ekstraordinært årsmøte vedlagt. Valgkomitee må et idrettslag ha da hovedstyre ikke kan innstille kandidater til årsmøtet. Vi må få valgt 3 medlemmer til valgkomitten. Konsekvensen er i værste fall at idrettslaget ikke får valgt et styre og idrettslaget driver da ulovlig og må i værste fall oppløses. Vi håper vi ikke kommer dit og at årsmøte kan velge aktuelle kandidater. Hvis noen er har spørsmål til vervet eller ønsker å melde sin interesse så kan Leder Atle Abrahamsen eller sekretær Thomas Nøklegård kontaktes.

pdfInnkalling_ekstraordinært_årsmøte_2021.pdf