Da er nok en håndballhelg over. På lørdag stilte 2 syvårslag til start i Tjøllinghallen. Det er stor framgang fra cup til cup. Og hver enkelt blir bedre og bedre. Og det er det viktigste! At hver enkelt spiller utvikler seg selv.DSC 0095 800x450

På søndag gikk turen til Stavernshallen. Først ut var 9-årslaget!Solid forsvarsspill, og etterhvert kom troen på seg selv og flere og flere skudd ble det. Treneren ser fram til fortsettelsen!

DSC 0100 640x232

Senere på dagen stilte de eldste jentene- kampklare og blide.

De spilte godt sammen, og det vi har terpet på sitter mer og mer nå! Jentene vant alle kampene, og det ble positiv opplevelse. Nå må vi bare fortsette treningen. Og takk gud for at vi har fått Heistadhallen, og at vi har fått en trener til:)

DSC 0102 788x800

Fire lag har vært i aksjon- det er ikke verst av en liten bygd! Jeg er stolt av alle ungene!