Skyttergruppa i Langangen holder til i kjelleren på klubbhuset, og vi har de siste årene hatt rekrutt- trening torsdager kl.17.30 Skyting for seniorer er mandag kl 18 og torsdag. Skytebanen er 15m og vi skyter med luftbørser (10m) og miniatyrbørser (22cal.).

Vi har sesong fra første uka i oktober og fram til påske da vi avslutter med klubbmesterskap for store og små. Vi har et ønske om at enda flere skal benytte seg av skytinga, så om du er jente eller gutt, dame eller mann er det bare å stikke innom enten man vil skyte eller bare slå av en prat. (gratis kaffe)

Vi ønsker nye og gamle medlemmer hjertelig velkommen!

Med vennlig hilsen skyttergruppa.