Om Herretrimmen:
Herretrimmen er et tilbud som tar utgangspunkt i en times trening i gymsalen en dag i uka. Aktivitetene er knyttet til ulike typer ballspill; innebandy, volleyball, fotball m.m. Kontaktperson for herretrimmen er Stian Andersen.

Om Mixtrimmen:
Mixtrimmen er et tilbud for kvinner og menn som ønsker å drive med diverse ballspill i gymsalen en time i uka. Aktivitetene er først og fremst ulike typer ballspill. Kontaktperson for mixtrimmen er Tonje Rustad.

Om Joggegjengen:
Joggegjengen er et tilbud for voksne som har lyst å jogge seg en tur i nærmiljøet og bedrive ulike former for styrketrening i gymsalen. Kontaktperson for joggegjengen er June M. Andersen.

Om arrangementer:
Friidrettsdagen blir arrangert hver høst i regi av trimgruppa. Datoen for arrangementet varierer fra år til år, så informasjon om datoen blir lagt ut på hjemmesiden når det nærmer seg.  Dagen er åpen for barn fra 3 år og oppover, og aktivitetene består blant annet av 60 meters løp, kasting av liten ball, lengdehopp og spydkast. Alle deltagere får premier og det er servering av mat og drikke til barna.

Idrettsmerket:
Hver høst er det mulig å ta idrettsmerket for de som måtte ønske det. Datoen varierer noe fra år til år, ytterligere informasjon om endelig dato foreligger på her på hjemmesiden når dagen nærmer seg.

grasrotandelen2

Våre sponsorer

Aktivitetskalender

Ingen hendelser

Langangen Idrettslag

Langangen Idrettslag (stiftet 15. februar 1931) er et idrettslag i tettstedet Langangen like utenfor Porsgrunn. Klubben har gjennom historien hatt forskjellige tilbud som terrengløp, friidrett, skøyter, skyting, langrenn, håndball og fotball. Langangen spiller sine hjemmekamper på Myrhaug Stadion.

Kontaktinformasjon

Postadresse:
Gråtenveien 34c, c/o
Bjarte Hollekve
3732 Skien
Besøksadresse:
Lysåsvegen 1
3947 Langangen