Gina Omslandseter har ansvaret for utleie av klubbhuset. For å avtale leie av klubbhuset ring telefonnummer 938 22 920.

Mange som leier klubbhuset ønsker å rigge og dekke på dagen før. Dette har vi full forståelse for, men vi sier heller ikke nei til andre som ønsker å leie lokalet denne dagen. Vil du derfor være helt sikker på at du får anledning til å rigge dagen før må du booke også denne dagen. Det er halv leiepris for denne dagen.

Priser for leie av klubbhuset framgår av vedlagte leiekontrakt.

pdfLeiekontrakt klubbhuset 2019